Politica de retur

Conform OG nr. 130/2000, republicata, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la încheierea contractului. Singurele costuri care cad în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii unilaterale a contractului de catre consumator, fara alte cheltuieli suplimentare ( de ex. comisioane) cu exceptia cheltuielilor directe de returnare a produselor care se vor scadea din pretul platit.

Restituirea sumelor incasate, in cazul in care clientul nu doreste un alt produs, se va face prin banca/in numerar, conform solicitarii clientului

Atentie! Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile.

Pot fi returnate produse care:

- nu depasesc termenul de 10 de zile de la data primirii;

- nu corespund specificatiilor mentionate in comanda;

- nu prezinta urme de lovire sau deteriorare;

- nu prezinta urme vizibile de uzura;

- ambalajul si etichetele de identificare ale produselor sunt integre;

- produsele returnate sunt în stoc si din acelasi lot.

Nerespectarea conditiilor de mai sus, precum si punerea produsului, prin orice mijloc, intr-o stare necorespunzatoare repunerii in vanzare, duce la refuzul returului.

Pentru alte informatii legate de returul produselor aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari pe adresa de e-mail contact [ @ ] becomagri [ . ] ro sau telefonic la 0748 11 70 83